Ingrediente :
1 conopida mare
1 morcov mare
1 ceapa
2 cartofi
100 g telina
sare, piper
o lingura unt
Preparare :
Toate legumele spalate si curatate
se pun la fiert cu putina sare.Dupa primul clocot in 15 minute sunt gata
fierte.Dati oala deoparte si scurgeti
din zeama legumelor int-o oala,apoi mixati in blender sau cu un mixer
vertical,adaugati zeama de la fiert tot cate putin ca sa aiba o consistenta de
supa crema.Cand este gata o dati la foc pentru inca cateva clocote.Acum puneti
si untul si potriviti-o de sare si piper.Se serveste :
1) calda cu crutoane ,bucatele de conopida fiarta si frunze de
telina tocate pe deasupra.
2) calda cu piept de pui calit la foc mare ( cca 4-5 minute ),sare ,piper si asezat pe un bat de frigarui.
3) calda cu bucatele de somon si marar.
4) calda si cu bucatele de bacon,etc
No comments:
Post a Comment