500 g oase de vitel
1 morcov
100 g telina
50 grame praz
50 g ardei rosu
1 ardei iute verde ( doar putin iute)
1/2 conserva cu rosi cubulete
2 buc.guli
3 linguri ulei de masline
sare,piper
Preparare ;
Oasele se taie bucati mai mici dupa care se pun la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce dau cateva clocote se scurg de apa si se spala foarte bine de toxinele care le-a lasat la fiert.Se spala si oala si se pun inapoi cu apa proaspata si un praf de sare.Pana la fierberea oaselor curatati legumele ,fara guli,le taiati cubulete si le caliti toate intr-o cratita cu ulei acoperite cu capac.Legumele sunt mai gustoase daca se fac in aburi si nu aduc discomfort dupa ce mancati ciorba.Cand sunt inmuiate bine adaugati rosile cubulete si mai lasati la fel sub capac inca 3 minute.( legumele se pregatesc la foc mic).Probati carnea daca este aproape fiarta adaugati guliile curatate si taiate in cuburi si la cca 5 minute dupa guli puneti legumele.Se potriveste de sare, piper,putine fruneze de maghiran uscat si se mai lasa cca 10 minute.Se opreste focul Ciorba trebuie sa se stea cca 10 minute la racit dupa care se face o dresatura dintr-un galbenus de ou,doua linguri cu otet balsamic si 200 g smantana grasa.Se amesteca cu ciorba si apoi se presara Frunze de patrunjel tocat.
Info : Ciorba se poate lasa si fara dresatura de smantana,atunci se pune in legume o conserva cu rosi . Este la fel de buna.
POFTA BUNA !
PROPIETATILE GULIEI PE SCURT ( mai multe detail gasiti in eticheta "sanatate ")
Proprietatile miraculoase ale guliei au fost descoperite in
1999, in timpul desfasurarii unor experimente genetice pe hamsteri, ce urmareau
influenta acidului arsenic din plante asupra ereditatii.
No comments:
Post a Comment