Ingrediente:
Preparare:
Încingeţi cuptorul la 160 de grade.
Puneţi oasele de vită într-o tavă şi introduceţi tava la cuptor .Aveţi grijă doar să nu se ardă.
Până se rumenesc oasele la cuptor, curăţaţi morcovul, pătrunjelul, ţelina,ceapa cu coaja ei ramane. Nu le tocaţi, lăsaţi-le întregi.
Scoateţi oasele din cuptor şi transferaţi-le într-o oală.
Fierbeţi la foc mediu, timp de 1 oră, spumănd în primă fază, până când apa scade la jumătate.A
Topiţi untul într-o cratiţă
Adăugaţi făina fara sa o lasati la rumenit.( rumenita nu este sanatoasa la stomac).
Adăugaţi legumele,vinul şi 2 litri de apă.
Trageţi oala de pe foc şi strecuraţi. Aruncaţi legumele şi păstraţi supa.
Adăugaţi supă cu un polonic amestecând treptat, până obţineţi un sos cremos.
No comments:
Post a Comment