Friday, January 3, 2014

SOS CURRY ( un minunat sos indian )

Sos curry

 
 
Ingrediente

200 g smantana
4 linguri ulei de masline
100 g mustar iute
2 g curry
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o tigaie, se adauga mustarul, condimentele, sarea,curry;
Se subtiaza treptat cu smantana, amestecand continuu;
Se serveste pe preparat sau in sosiera.

  Cu sos curry putem imbogati preparatelor noastre,dandule o savoare inedita si speciala cu cel al inconfundabilelor arome indiene. Acest sos curry este un sos cremos si picant, care se face rapid dar trebuie pregatit cu atentie.
  Este un sos foarte celebru pentru ingredientul sau de baza  "curry".

Nota.Merge cu preparate din carne de pui si porc, cu peste in special.
       Este bine insotit cu un vin alb demisec .

POFTA BUNA!


 
 

No comments:

Post a Comment