Sos curry
Ingrediente
200 g smantana
4 linguri ulei de masline
100 g mustar iute
2 g curry
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o tigaie, se adauga mustarul, condimentele, sarea,curry;
Se subtiaza treptat cu smantana, amestecand continuu;
Se serveste pe preparat sau in sosiera.
200 g smantana
4 linguri ulei de masline
100 g mustar iute
2 g curry
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se pune uleiul intr-o tigaie, se adauga mustarul, condimentele, sarea,curry;
Se subtiaza treptat cu smantana, amestecand continuu;
Se serveste pe preparat sau in sosiera.
Cu sos curry putem imbogati preparatelor noastre,dandule o savoare inedita si speciala cu cel al inconfundabilelor arome indiene. Acest sos curry este un sos cremos si picant, care se face rapid dar trebuie pregatit cu atentie.
No comments:
Post a Comment